Arbetskläder Stockholm

Slitstarka arbetskläder med design och funktion
Vad är det egentligen som gör bra arbetskläder till bra arbetskläder? Egentligen är väl svaret på den frågan högst personligt. Och det är därför vi kan ge dig det du kräver av bra arbetskläder.

Arbetskläder ska inte bara vara slittåliga och stå emot alla de påfrestningar som de utsätts för. De ska också vara ergonomiska och funktionella, samtidigt som de gärna får se bra och representativa ut. När du beställer arbetskläder av oss får du allt detta och lite till.

Moderna arbetskläder direkt från vår butik i Stockholm


Till skillnad från förr i tiden är dagens arbetskläder inte bara byxor med överdimensionerade fickor eller otympliga västar som ska rymma hela verktygslådan och lite till. Våra moderna kläder ger dig möjlighet att arbeta säkrare och effektivare och dessutom känna glädje och stolthet när du utför ditt jobb!

Det är ju fler branscher än bygg- och hantverkssektorn som behöver passande kläder att arbeta i. Restaurangpersonal, veterinärer eller varför inte säljarna i en butik. Inom de flesta branscher kan man vilja skapa en enhetlig look bland de anställda, samtidigt som man inte får tumma på kvalitet och komfort i plaggen. I vårt sortiment har vi ett brett utbud av olika profilprodukter och kläder som passar för olika ändamål. Vi är säkra på att ni kommer att hitta något som passar!

Kläder för alla årstider


Vi kan erbjuda arbetskläder för alla årstider. Vi ser till att du kan klä dig varmt och skönt till vintern, eller svalt och luftigt under sommaren, samtidigt som du får funktion och kvalitet. Det gör oss till din totalleverantör av arbetskläder året runt. Bra arbetskläder skapar dessutom arbetsglädje, professionalism och en känsla av tillhörighet. Det i sin tur är en bra förutsättning för ökad produktivitet.

En annan fördel med våra arbetskläder, är att flera av dem lämpar sig för användning efter arbetsdagens slut. En egenskap som blir allt viktigare, när gränsen mellan yrkesliv och privatliv alltmer suddas ut.

Arbetskläder som låter dig synas


Vi har arbetskläder som garanterat uppfyller dina krav och låter dig arbeta så naturligt som möjligt. Hos oss kan du beställa allt från strumpor och skor till pikéer, byxor och jackor. Samtliga med oslagbar ergonomi, funktion och kvalitet. Dessutom ser vi till att de arbetskläder vi säljer är tillverkade med hänsyn till miljö- och etikfrågor. På så sätt kan vi leverera produkter som är bra för alla.

Självklart kan vi se till att förse dina arbetskläder med tryck eller brodyr, för att ytterligare synliggöra ditt företag. Precis som att det är viktigt med en grafisk profil på hemsida och i marknadsföringsmaterial så kan profilerade plagg hjälpa till att stärka ditt varumärke.

Ta gärna en titt på vårt utbud genom att söka med formuläret högst upp på sidan. Du kan även kontakta oss via mail eller telefon så hjälper vi dig att hitta rätt arbetskläder för dig och ditt företag. Det går också bra att komma in på besök i någon av våra butiker i Stockholm. Du hittar oss i Vallentuna, Arlandastad och Sollentuna.


Nya produkter

Mugg Bamboo Art S
Mugg Bamboo Art S

Från 77,50 kr

Paraply Bellevue
Paraply Bellevue

Från 157,00 kr

Paraply Tornado
Paraply Tornado

Från 120,00 kr