Det här är PSS

Det startade i en källare i Vallentuna 1998. Idag har PSS blivit en helhetsleverantör av profilprodukter och en stabil partner i en mycket konkurrensutsatt bransch.

Tack vare alla kunder som vi dagligen möter i våra butiker och på deras arbetsplatser har vi fötterna på jorden. Framgången är också ett kvitto på att vi tar väl hand om både kunder och leverantörer

Din helhetsleverantör av profilprodukter och presentreklam

På en marknad med många globala aktörer väljer vi att förlita oss på välkända leverantörer som tar ansvar för tillverkningen av sina produkter. Vi har nära samarbete med våra leverantörer och menar att de företag som tar ett socialt ansvar också presterar bäst på lång sikt. Därför erbjuder vi naturligtvis också vår egen personal en säker och hälsosam arbetsmiljö.
Våra butiker hittar du i Vallentuna, Sollentuna och Arlandastad.

Med egen produktion begränsas vårt behov av transporter

All frakt försöker vi samordna för att minska belastningen på miljön. Ett sådant exempel är våra leveranser av profilprodukter till BDS, som skickas direkt till deras huvudlager. Därifrån distribueras våra varor tillsammans med annat gods ut till bildelskedjans butiker, en gång i veckan. På så vis sparar vi in många transporter av små försändelser i stora paketbilar.
Nyfiken på hur dina produkter kan se ut? Ladda upp din företagslogga och få ett förslag.

Våra varumärken