Sport

Vi hjälper din förening med sportkläder
Behöver din förening sportkläder eller andra sport- och reklammaterial? Hos oss kan du teckna avtal för hela klubben eller för enstaka lag.

Idrottsföreningar är allt som oftast i behov av att förnya matchställ, träningsoveraller och slitvaror. Hos oss kan ni som idrottsförening bli avtalskund. Vi hjälper er då att snabbt och effektivt fixa fram det ni vill ha.

Sportkläder och reklam för din förening

Oavsett om det handlar om sportkläder eller reklamskyltar, så är vi den totalleverantör ni söker. Till skillnad från jättarna i sportindustrin, kan vi ger er personlig service i världsklass och ett avtal som är förmånligt för er som förening.

Vi har sportkläder, matchställ, träningsoveraller och ett komplett urval av reklam- och profilprodukter som skapar helhet och ger er förening en visuell identitet. Det stärker inte bara lag- och klubbandan, utan ger även er förening förutsättnningar att bygga vidare för framtiden.

Funktionella sportkläder

Ett intensivt träningspass brukar sluta med att kroppen producerar mycket svett och det är så det ska vara. Svetten är en bekräftelse på att du förbättrar din kondition. Men om du inte har ordentliga sportkläder, stannar svetten kvar på kroppen och täpper till porerna. Det i sin tur resulterar i att kroppstemperaturen höjs och dina kläder förvandlas till ett prestationsdämpande, blött täcke som smetar sig fast.

Våra funktionella och bekväma sportkläder gör att effekten blir den motsatta. Kroppstemperaturen hålls optimal och du får bästa möjliga förutsättningar att prestera på toppen av din förmåga.

Kontakta oss om du vill veta mer om våra sportkläder

Att använda sportkläder som är avsedda för träning och tävling, betyder att du ger dig själv möjligheter att nå resultat. Kombinationen av passform, ventilation, precisa sömmar och optimala material blir till en helhet som utstrålar självförtroende och attityd. Ett uttryck som smittar av sig på dig som utövare och ger dig bästa möjliga utgångsläge inför träningen eller tävlingen.

Vill du veta mer om våra sportkläder och hur vi kan hjälpa din förening? Klicka här för att ta del av vårt utbud, eller kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa till.